Нарікання не від Бога

Як часто ми нарікаємо і навіть не розуміємо, що часто руйнуємо своє життя. У Біблії ми бачимо багато прикладів, коли люди нарікали.

«І став народ ремствувати на Мойсея, говорячи: Що ми будемо пити?  Вихід 15:24

Хоча Господь для них дуже багато робив. Він послав Мойсея, і Мойсей допоміг вийти їм. Бог провів їх і годував їх. Але нам людям дуже складно бути вдячними. Ми часто буваємо незадоволені і нам хочеться ще більше.

Нас Бог часто проводить Своїм шляхом, і нам так складно змиритися. Наше невдоволення і нарікання відкривають двері зневірі. Ми не можемо подолати проблеми і нам не вистачає віри. Своїм невдоволенням ми стаємо невдячними. І часто ми звинувачуємо когось, але ми самі руйнуємо своє життя.

Коли ми нарікаємо, ми втрачаємо радість, і у нас з’являється заздрість і невдоволення своїм життям.

Але коли в наше життя приходить вдячність, то нам ставає набагато легше проходити у житті проблеми. Не завжди у нас у житті все буде гаразд, іноді нам треба пройти наші випробування.

Коли ми вчимося дякувати Богові, то ми творимо нашу віру. Ми починаємо хвалити Бога, і невдоволення і нарікання йдуть з нашого життя.

Були такі моменти в моєму житті, коли ти їдеш у чужу країну з однією валізою, і при цьому не знаєш мови. Також там дуже холодний клімат. То тоді в тебе починається невдоволення: речей немає, не знаєш де ти житимеш, мови не знаєш, та ще й клімат не підходить. Але потім ти розумієш, що Господь привів тебе сюди і треба бути вдячним. І коли я почала дякувати, то в моєму житті все змінилося. Господь про все подбав. Я побачила це у своєму житті.

Спробуйте і ви дякувати Богові. І тоді ви побачите, як ваше життя зміниться, як Господь наповнить ваше життя достатком. У вас з’явиться радість у душі та зміцнитися віра. Господь вас дуже любить, і Йому подобається, коли ми не нарікаємо, а дякуємо.

«Робіть усе без нарікання та сумніву» До филип’ян 2:14

«І нехай мир Божий панує у ваших серцях, до якого й були ви покликані в одному тілі. І вдячними будьте!» До Колоссян 3:15

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply