Ми повинні повністю залежати від Бога

Нам Бог дарував життя, але ми часто цього не розуміємо. Ми не довіряємо своє життя Богові. Нам усім важко довірити своє життя Богу. Але Бог хоче, щоб ми змогли повністю довіритися своє життя Йому. Ми часто хвилюємося, що буде завтра. А Біблія нас вчить перебувати у спокої та у мирі. Потрібно йти до Бога, молитися і просити Бога, щоб Він допоміг нам перебувати в спокої.

“Я був молодий і постарівся, та не бачив я праведного, щоб опущений був, ні нащадків його, щоб хліба просили.” Псалом 37:25

Скільки різних ситуацій буває у житті, коли Бог відповідає та допомагає. Зараз у наш час дуже багато біженців прибули до інших країн. Вони прибули, але в серці був страх. Куди їхати, як далі жити. І повірте, були ті, хто молилися і перебували в Богі. Господь їх благословив. Вони всі влаштувалися добре. Бог про них подбав, вони мають житло, їжу, одяг. Знайте, якщо ви будете з Богом, то де б ви не були, Господь допоможе вам. Не покладайтеся на себе, а покладайтеся на Бога. Довірте Йому своє життя, і Він поведе вас. Довіряйте Богові, тільки Він допоможе вам. Коли ви встаєте вранці – читайте Біблію, моліться, проводьте час із Богом. І тоді ваш день буде благословенним. Відчуйте, як легко вам стане на душі. Ви наповните свою душу словом Божим.

Найголовніше не допускайте у серці тривогу. Покладайтеся на Бога, любіть Бога. Віддайте своє життя в руки Бога та довіряйте Йому своє життя. Найцінніше, що є у вас, це Бог.

“ Отож, не журіться про завтрашній день, — бо завтра за себе само поклопочеться. Кожний день має досить своєї турботи!”. Матвія 6:34

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply