Наші страхи

Наші страхи

 Кожна людина має у житті страхи. І повірте, без Божої допомоги ви з ними не впораєтеся. Тільки Бог може допомогти звільнитися від страху. Страхи можуть приходити в житті людини різні: хтось дивився фільми жахів, деякі читають літературу і відчувають страхи, а хтось відчуває страх самотності. Тому нам слід уважно стежити, що ми дивимося, що читаємо.

Якщо ви читатимете Слово Боже, то воно вас зміцнюватиме і страхи почнуть йти з вашого життя. Тому що Слово Боже лікує душу. Нам властиво в житті боятися, у нас усіх присутні страхи. Але наші страхи блокують нас у житті, і ми стаємо вразливішими, страх дуже вимучує людину. Щоб відпустити страх, потрібно молитися, щоб Господь допоміг позбутися страху. Наша надія лише у Богові, тільки Бог може прибрати наші страхи.

Страх – це недовіра Богові. Господь повністю дбає про вас, без Волі Божої з вами нічого не трапиться.

«Чи не два горобці продаються за гріш? А на землю із них ні один не впаде без волі Отця вашого. А вам і волосся все на голові пораховано».Від Матвія 10:29-30

У нас у всіх приходять у житті спокуси та нас долає страх. Але ми діти Божі, і ми маємо надію на Бога. Навіть імунітет знижується у людей, які живуть у страху. Крім Бога, вам не зможе допомогти ніхто. Тільки Господь дає у серці любов і мир. Ми повинні в серці мати лише страх Господній.

Тому не будемо боятися, і більше довірятимемо Богові, адже ми Його діти. Ми під Божим захистом. Господь вас збереже та захистить. Огорне вас своєю любов’ю, з Богом підуть страхи. І ви відчуйте у своєму житті радість.

«Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, той скаже до Господа: Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього! Пс. 91:1-2.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply