Бог дає в серці мрію

Бог дає в серці мрію

Кожна людина має в серці мрію. Хтось хоче навчитися грати на музичному інструменті чи співати. У когось у серці мрія проповідувати, або, наприклад, працювати з дітьми. У нас усі різні мрії. Але Господь дає в серці мрію, і ми повинні йти до неї.

 Часто у нас у серці відбувається сумнів, і виникає питання: “А вийде у мене?”. Повірте, якщо Господь дав у серці мрію, Він обов’язково дасть її здійснити. Головне йдіть за Богом і вірте Богові. Ми можемо слухати інших, і не розуміти, чому у нас не виходить, але потрібно слухати Бога.

Скільки разів людина чує фразу: “У тебе не вийде”, і в її серці згасає мрія? Або “В тебе не вийде грати, співати, проповідувати”, і людина перестає співати, грати, проповідувати. Але якщо Господь послав у серці мрію, ви зможете її здійснити. Господь створив нас і кожен має свій талант. І ті, хто йдуть до своєї мрії, отримують благословення. Бог створив нас, щоб ми підтримували одне одного і могли допомогти здійснити людині її мрію.

Я дуже багато людей знаю, коли Бог давав у серці мрію, і вона сповнювалася. Одна дівчина хотіла співати, але коли вона починала співати, деякі сміялися. До неї підійшов один брат і сказав: “У тебе все вийде, продовжуй співати”, її мрія здійснилася. І зараз, ви не повірите, ця сестра дуже гарно співає на служінні. Вона йшла до своєї мрії, і Бог її благословив. Один брат хотів проповідувати, але з пам’яттю мав проблеми, це була його мрія. І що ви думаєте, Бог дав йому гарну пам’ять, щоб він міг нести Слово Боже. Одна сестра захотіла дуже навчитися грати на піаніно, у неї сім’я – двоє дітей, і час треба приділяти дітям, немає часу вчиться і немає фінансової можливості. Але Господь побачив так, що дав вчителя з фортепіано, і вона з нею займається безкоштовно, і ця сестра ще розповідає про Бога. Отже, Бог робить такі чудеса і виконує наші мрії.

А скільки людей, які втратили будь-яку надію вірити у мрію? Я знаю одну сестру, яка мріяла про будинок, сім’ю, діток. Господь їй дав четверо дітей та чоловіка. Але пройшов час, і чоловік пішов із сім’ї та її мрії були зруйновані. Але Господь її не залишив, Він їй послав прекрасного чоловіка, який полюбив її та прийняв всіх дітей. І Господь здійснив її мрію. Одна молода пара мала двох дітей – хлопчиків, і ця сім’я дуже мріяла про доньку, і за десять років Господь дав їм дівчинку. Коли здавалося вже проминуло стільки часу, але Господь здійснив їх мрію. Господь бачить наші серця. Навіть якщо нам доводиться чекати на нашу мрію, але коли вона здійснюється – приходить велика радість.

Зберігайте мрію в серці, відкривайте її перед Богом. Тільки Господь може виконати вашу мрію. Не впадайте у відчай, якщо ваша мрія досі не здійснилася. Мине час, і Господь здійснить вашу мрію. Найголовніше майте віру, віра може багато!

 «Бо вам терпеливість потрібна, щоб Божу волю вчинити й прийняти обітницю». До Євреїв 10:36

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply