Господь захист мій

Господь захист мій

Наш захист лише у Бозі. Іноді здається, що Бог мовчить, але це не так. Бог робить Свої справи у мовчанні. Бог чекає, коли ми змінимося, коли прийдемо до Нього. Тому що Господь прийшов не губити людські душі, а рятувати. Він хоче кожного врятувати та допомогти всім. Він дає час грішникові покаятися. Бог так любить нас і ми так часто засмучуємо Його, коли грішимо.

«Господь підтримує всіх, хто падає, і відновлює всіх скинених» Псалтир 145:14.

Слава Богу, ми маємо надію на Господа і захист у Богові. Якщо вам важко або ви проходите випробування, то зверніться до Бога і Він вам обов’язково допоможе. Бувають такі моменти в житті, що ти не бачиш просвіту і думаєш, хто мене захистить, як я виживу. Але повірте, що у вас є Бог, який допоможе.

Коли ми читаємо історії людей, які пройшли випробування, то бачимо, що Господь ніколи не залишав. Якщо Він тоді не залишив, то й зараз не залишить. Не дивіться на всі боки, що відбувається, а дивіться на Бога. Намагайтеся від цього негативу отримувати радісне, добре. Адже ми діти Божі й ми не повинні сумувати, а тільки радіти, зневіра руйнує людину. У нас є Бог, який може завтра все змінити на краще. Як зараз люди потребують цієї радості та підтримки. Ми повинні з вами дивитися з духовного погляду. У всі часи люди проходили випробування, але вони не сумували, з ними завжди був поруч Бог.

Тому йтимемо радіти, і не сумувати. Намагайтеся вилучати зі свого життя найкраще, радісне. Допомагайте іншим мати цю радість у Богові. Покажіть їм, що з Богом життя набагато радісніше і щасливіше. Спілкуйтеся більше з людьми, несіть світло у світ. Знаходьте більше друзів, спілкуйтеся та показуйте їм Бога. І знайте, що Господь вас любить і не залишить!

«Ти мій покров: Ти охороняєш мене від скорботи, оточуєш мене радощами спасіння» Псалтир 31:7.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply