Бог не залишить

Бог не залишить

У нашому житті ми проходимо труднощі, але Бог ніколи не лишає. Він підтримує та проводить. Нам треба знайти спосіб вистояти в цьому житті, тому що в житті все тимчасове. Тому наше життя має наповнитися радістю. Ми хочемо, щоб наше життя було щасливим і радісним, але не завжди так буває.

Я знаю одну сім’ю, де чоловік із дружиною були щасливі та у них було кохання. Вони мали дітки, достаток був. Здавалося, все було добре. Але в одну мить їхню сім’ю зазнало нещастя. Чоловік захворів на невиліковну хворобу. Так боляче було бачити, коли в сім’ї було таке кохання, коли щастя здавалося поруч, а потім спіткало таке випробування. Але вони не сумували – чоловік ближче став до Бога і вірив, що все буде добре. Він втішав свою дружину, щоб вона дуже не засмучувалася, часто жартував. Навіть незважаючи на те, що він хворів, він ходив на роботу і це надавало йому сили. Але потім він ослаб і не зміг ходити на роботу. Дружина доглядала чоловіка і маленьких дітей, у них було двоє дітей. Вони проходили випробування разом, трималися один за одного, і дружина до кінця була з чоловіком. Вони вірили в Бога і любили Бога. Вони знали, що Господь допустив у житті випробування і їх треба пройти. Вона також вірила, що Господь дасть її чоловікові одужання. Але, на жаль, Бог забрав її чоловіка. Але на протязі всіх випробувань Бог не залишав їх, посилав фінанси на все й сили. Любов Божа допомогла їм пройти ці випробування. І коли ця жінка залишилася одна із двома дітьми, то Бог не залишив. Він і надалі допомагав їй.

Ми бачимо, що Господь не залишить, найголовніше йти за Ним і вірити в Бога. Ми всі у житті проходимо випробування. Для нас найголовніше залишитися вірним, добрим і люблячим. Не озлоблювати свого серця і не ремствувати на Бога. Бог припускає в нашому житті випробування і треба їх пройти. Потрібно також просити Бога, щоб Він допоміг нам пройти наші випробування.

Тому для цього ми повинні читати Писання і вірити лише Богові. Вірити, що Господь приготував для нас найкраще. Думати про хороше і говорити про хороше, допомагати іншим, бачити хороше в людях. Вірити Богові, мати добре серце. І тоді ваше серце сповниться любов’ю та радістю. З Богом ви все пройдете і все буде гаразд.

«Я, Світло, на світ прийшов, щоб кожен, хто вірує в Мене, у темряві не зоставався.» Івана 12:46.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply