Тільки Бог допоможе подолати зневіру

Тільки Бог допоможе подолати зневіру

Зараз ми проходимо такий час, коли християни почали журитися. Але ми не повинні сумувати. Ми маємо дивитися на Бога і на духовні речі, а не на матеріальні. Ми маємо вірити Богу. Бог сказав, що не залишить нас і не покине.

Знаєте, ми ще щасливі, якщо подивитися на час після війни, то люди жили ще в найгірших умовах, і вони цінували життя та раділи. Нині ми маємо набагато більше. Зараз є одяг, їжа, а коли ми подивимося на той час – люди не мали, що їсти. Але все одно перебували в коханні та доброті.

Нам треба навчитися цінувати життя і більше дивитися на духовні речі, ніж на матеріальні. Молитися, вірити та йти за Богом.

Якщо люди сіють паніку, намагайтеся відходити від цього. Перебувайте у радості, у вас є Бог. Завжди був складний час, але Бог незмінний. Моліться, і Бог буде з вами, і тоді ви побачите, що вам буде легше пройти свій шлях.

Потрібно навчитися радіти за будь-яких обставин і йти вперед. Найголовніше це Бог. Він дає нам життя та здоров’я. Скільки зараз людей хочуть жити й вони не мають такої можливості. Або людина хворіє і не може одужати. А нам Бог дає здоров’я. То хіба це не радість, що ми живемо та маємо здоров’я?

Повірте, життя людини дуже цінне для Бога. Тому треба щодня дякувати Богові за наше життя. А якщо ви зможете ще й зробити хоч когось щасливим, то ви відчуєте ще більшу радість. Може поряд з вами є люди: яких треба підтримати, які зламалися та впали. І знайте: «Серце радісне добре лікує, а пригноблений дух сушить кості» Приповісті 17:22.

Так що йдіть, любіть Бога, радійте, ви врятовані. Не засмучуйтесь, все пройде і настане радість, тримайтеся за Бога. Допомагайте іншим не журитися. Любіть своє життя. І несіть любов у життя інших людей. Для цього ми з вами на цій землі. Вірити Богові та рятувати заблукані душі. І знайте Бог вас ніколи не залишить, ви дуже цінні для Бога.

«а ті, хто надію складає на Господа, силу відновлять, крила підіймуть, немов ті орли, будуть бігати і не потомляться, будуть ходити і не помучаться!» Ісая 40:31.

Яна К

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply