Божа воля у твоєму житті

Божа воля у твоєму житті

Божа воля це найкраще для нас в житті. Бог для нас приготував краще. Але часто ми не можемо прийняти Божу волю. Ми хочемо йти своїм шляхом.

Коли ми шукаємо не Божої волі, то ми не отримуємо благословення в життя. Щоб дізнатися волю Божу – читайте Біблію. В Біблії все сказано щодо Божої волі для нас, і ми знаходимо будь-які відповіді на питання.

Але наше завдання це любити Господа, тоді легше виконати волю Божу. Тому, що часто ми хочемо виконувати свою волю.

Ми повинні молитися, щоб Бог допомагав бачити волю Божу. Тому на першому місці у нас повинен бути Бог, а потім все інше.

Знаєте, в житті Бог може допускати різні труднощі: матеріальні, хвороби, самотності, втрати. Але найголовніше не нарікати. Бог допоможе і проведе і не залишить.

«Досягла вас спроба не інша, тільки людська; але вірний Бог, Який не попустить, щоб ви випробовувалися більше, ніж можете, але при спробі й полегшення дасть, щоб знести могли ви її» 1  до Коринтян 10:13.

Коли ми підкоряємося волі Божої, то в нашому житті відбуваються благословення. І Бог завжди готовий нам надати допомогу. Найголовніше моліться, щоб Бог давав сили виконати волю Божу.

Будемо довіряти Богу, і любити Господа всім серцем. І намагатися виконувати волю Божу, і Господь вас благословить і проведе і виллє Своє благословення.

«Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію.» Єремія 29:11.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply