Цінуйте час

Наш час дуже цінний і життя пролітає дуже швидко. Ми дуже часто витрачаємо свій час і не помічаємо, що ми не встигли багато зробити. Нам Господь дав життя – це найцінніше. І ми самі можемо вибирати, куди витрачати свій час. Ми можемо час використовувати для Бога, нести служіння і працювати для Бога, а можемо витратити свій час даремно.

“ Навчи нас лічити отак наші дні, щоб ми набули серце мудре!”. Псалми 90:12

   Дуже багато людей прожили життя і в кінці вони розуміли, що не встигли багато зробити. Багато хто шкодував, що вони мало послужили Богу, а час вже не повернути. Господь дає нам життя і час, і нам потрібно зробити вибір, куди ми витратимо наш час. Нам потрібно усвідомити, як правильно розподіляти час і де ми можемо попрацювати.

    Часто люди витрачають свій час на заробляння грошей, і відразу все втрачають, а потім розуміють, що в житті вони пропустили найголовніше. Вони не жили, вони витрачали своє життя на непотрібні речі. Багатьом через війну довелося все залишити та виїхати. І багато хто розповідав, наскільки було важко відліпитися від матеріального. Коли ти працював стільки років, віддавав свій час і сили, і в один момент тобі треба все залишити і поїхати. І ти розумієш, що ти можеш не повернутися. Але коли вони переїжджали в іншу країну або в інше місто, Господь давав усе. Вони розповідали, наскільки Господь піклувався про них. Бог дав їм все і навіть із надлишком. Нам Бог показує, що не треба перейматися, Господь дбає про нас.

    Тому нам треба навчитися розподіляти свій час правильно. І покладатись у своєму житті на Бога. І просити Бога, щоб Він навчив нас не приліплюватись до земного, а будь-коли встати і піти за Богом. Я часто згадую дружину Лота, вона не змогла відліпитись від земного і не послухала Бога. І вона просто стала стовпом, і життя закінчилося дуже сумно. Господь нас любить усіх і Він не хоче, щоб ми загинули. Ми тут живемо не для того, щоб насолоджуватися життям та жити для себе. Ми тут, щоби послужити Богу та іншим людям. І ви можете витратити свій час з користю на вивчення Біблії. У нашому інституті християнських лідерів ви зможете вибрати будь-який курс та застосувати знання у своєму житті. І нехай сам Господь веде вас життям.

   “[Якщо слухатимеш заповіді Господа, Бога твого,] які я заповідаю тобі сьогодні – любити Господа, Бога твого, ходити дорогами Його і виконувати заповіді Його, і постанови Його, і закони Його, то житимеш і розмножишся, і благословить тебе Господь, Бог твій, на землі, в яку ти йдеш, щоб оволодіти нею;

“Бо я сьогодні наказую тобі любити Господа, Бога свого, ходити Його дорогами, та додержувати заповіді Його, і постанови Його, і закона Його, щоб ти жив, і розмножився, і поблагословить тебе Господь, Бог твій, у кра́ї, куди ти входиш на насліддя.” Повторення Закону 30:16

Отримайте безкоштовне навчання