Не дивись, що є в іншого, а дивись на Христа

Ми так часто спостерігаємо, що є в інших, що не помічаємо, що Господь дає нам у нашому житті. Якщо ми подивимось, то побачимо, наскільки Господь нас любить, і все посилає нам. Але в нашому серці часто виникає заздрість, а Господь нас навчає, і каже через Біблію, щоб ми не дивилися на інших.

«І не бажай жони ближнього свого, і не бажай дому ближнього свого, ані поля його, ані раба його, ані невільниці його, ані вола його, ані осла його, ані всього, що є в ближнього твого!». Повторення Закону 5:21

    Коли ми спостерігаємо за чужим життям, часто не помічаємо, як проходить наше життя. І ми не живемо своїм життям, а живемо чужим. Бог дає кожному прожити своє життя. Якщо ви думаєте, що в цьому житті важлива лише матеріальна сторона або якісь досягнення, то ви помиляєтесь. У нашому житті найголовніше це духовна сторона, наскільки близькі наші стосунки з Богом. Чи ми перебуваємо в Богові, вивчаємо Писання, молимося? Коли ми перебуваємо в Богові, то нам не захочеться дивитися на інших, хто як живе своє життя. Тому що наше серце буде наповнене Богом. І ми навпаки радітимемо за інших. І будемо говорити: Слава Богу брат чи сестра, що Господь дав тобі те чи інше.

     Отже, наповнюйтесь Богом, радійте за інших, за їхні таланти, здобутки. Бог їх благословив і дав їм все це тому, що вони багато пройшли. І повірте, прийде і ваш час, коли Господь і вас благословить. Ми багато не знаємо, що довелося пройти людині, щоб це досягти і які зусилля чи випробування треба було пройти людині, щоби все це отримати. Тому нам треба навчитися дякувати за мале, а Господь сам вирішить кому, що і коли давати. Бути вдячним Богові за все це також благословення. Тож будемо радіти за інших і дякувати Богові за своє життя. Бог нам також дає дуже багато благословень. Господь усіх нас любить і проводить своїми шляхами, щоб ми не загинули, але врятувалися.

«Шукайте ж найперш Царства Божого й праведности Його, — а все це вам додасться.» Євангеліє від Матвія 6:33.

Отримайте безкоштовне навчання