З Богом у новий рік

Ось настав новий рік, ми всі зустріли його по-різному. Але найважливіше, що ми зустріли його з Богом. Для багатьох із нас той рік був важким. Але найголовніше, що ми того року проходили з Богом. Ми трималися за Бога і Господь допоміг нам пройти. Тепер ми у новому році і йдемо далі з Богом.

    Господь ніколи вас не залишить і не покине. І новий рік обов’язково буде благословенним. Яка радість, що ми маємо з вами в серці Бога. А мати у серці Бога це найголовніше. У нашому серці поселяється мир та спокій. Ми перестаємо переживати, збираємось і йдемо далі.

” Він змученому дає силу, а безсилому – міць.” Ісая 40:29

    Ми всі у своєму житті проходимо випробування, але найголовніше ми не здаємось і йдемо далі. У Біблії говориться, що ми всі матимемо скорботи на землі, але Господь допоможе нам пройти. Тому нам не варто перейматися тим, що буде далі. Бо майбутнє ще не настало, а минуле минуло. Тому давайте навчимося жити тут і зараз. Дякуйте Богові щодня і живіть зараз. Радійте, любіть, допомагайте, підтримуйте. І коли ви навчитеся жити зараз, ваше життя зміниться. Ви перестанете турбуватися і ваше серце сповниться любов’ю Божою. Для цього нам треба наповнити своє серце Богом. Не матеріальними речами, а саме Богом, і тоді прийде в серце мир і радість.

” а ті, хто надію складає на Господа, силу відновлять, крила підіймуть, немов ті орли, будуть бігати – і не потомляться, будуть ходити – і не помучаться!” Ісая 40:31

    Отже, не переживайте і не журіться, Господи з вами. Він вас ніколи не залишить і не покине. Якщо зараз вам важко, чи ви відчуваєте біль, чи самотність, то знайте з вами поряд Бог, який підтримує вас. З Богом не може бути самотності, бо Бог заповнює будь-яку порожнечу. Тож із Богом у новий рік!

 “ Бо Я знаю ті думки, які ду́маю про вас, – говорить Господь, – думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію.”. Єремія 29:11

Отримайте безкоштовне навчання