Підготовка до Різдва

Ми всі готуємось до великого свята Різдва. Це народження нашого Господа Ісуса Христа. Усі купують подарунки, готують програму у церкві, їдуть до своїх родин у гості, вигадують меню на свято. Але для нас найголовніше приготувати своє серце до свята Різдва. Може комусь послужити, когось підтримати, може, комусь потрібна молитовна підтримка.

    Багато хто зараз зневіряється, і їм не хочеться святкувати свято Різдва. Їм зараз дуже необхідно, щоб їх підтримали. І якщо ми з вами бачимо таких людей, то ми можемо їм допомогти. Не проходьте мимо, запросіть до себе в гості, розкажіть їм про Ісуса, почастуйте чимось смачненьким. І ви побачите, як їхнє серце сповниться любов’ю Божою.

    Якщо ми з вами маємо в серці радість, ми можемо поділитися з іншими цією радістю. Запросити у служіння, щоб вони могли порадіти разом із нами. Коли ти перебуваєш у спілкуванні віруючих, то ти не почуваєшся самотнім. Господь кожну людину любить і оберігає. Коли в нашому серці живе Бог, нам набагато легше проходити труднощі.

“Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.” Івана 3:16

    Прийдіть до Бога і попросіть, щоб Він забрав у вас у серці зневіру, і почніть готуватися до Різдва. Ідіть у збори, запитайте чи може потрібна десь ваша допомога. Купуйте хоча б маленький подарунок і подаруйте його своїм рідним та близьким і ви побачите, як порадіє ваша близька людина. І у вас теж буде в серці радість, адже ви виявили турботу і любов. Приготуйте їжу, нехай це буде простенько, але з любов’ю, почастуйте друзів, поспілкуйтеся з ними. Тож давайте готуватимемося до Різдва і наповнюватимемо своє серце радістю. І ви побачите, що у вашому серці немає зневіри, там живе любов Божа.

   Отже, відкрийте своє серце для Бога. І ви побачите, як у ваше серце сповниться святом Різдва. Ви почнете прикрашати свою оселю, готувати подарунки, вибирати меню. Такі дрібні турботи, але вони в серці створюють радість. Господь хоче, щоб ми не сумували, а дякували Богові за все. Господь прийшов у цей світ, щоб ми могли мати вічне життя. Отже, ми повинні радіти, що Господь народився і дарував нам любов Божу. Для нас усіх Різдво найкраще свято. Дякуйте Богові і тримайтеся за Бога!

“Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь” Лука 2:11.

Отримайте безкоштовне якiсне навчання