У нашому світі багато спокуси

Ми живемо у світі де багато спокуси. І ми всі хочемо навчитися справлятися із цією проблемою. Але без Бога це неможливо. Ми всі хочемо жити добре, мати сім’ю, машину, будинок, матеріальні ласки. Але часто в нашому житті ми цього не отримуємо і ми впадаємо в депресію. Не завжди буде так, як нам хочеться. Ми не можемо бути приліплені до земного, а іноді Господь допомагає нам відліпитись від земного.

«А Він обернувся й промовив Петрові: Відступися від Мене, сатано, ти спокуса Мені, бо думаєш не про Боже, а про людське! Промовив тоді Ісус учням Своїм: Коли хоче хто йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста, та й іде вслід за Мною.» Від Матвія 16:23-24

Господь проводить нас різними випробуваннями, щоб ми могли спастися. Коли людину огортає все мирське, то менше хочеться читати Біблію, молитися. Вона менше проводить час із Богом. І коли Господь бачить, що ми відходимо, Він нас наближає до Себе. Або коли ми ставимо на перше місце якусь людину, Господь також проводить Своїм шляхом. Господь нас навчає, щоб ми шукали в першу чергу Бога і перебували в Ньому. Ми повинні наповнювати свою душу духовною їжею, і тоді в нашому житті буде мир. Нещодавно прийшла до мене жінка і сказала, що не спала ніч після перегляду новин. Вона втратила мир і було дуже тяжко. Ми бачимо, наскільки важко людині знайти мир після перегляду телевізора. Нам менше хочеться читати Біблію, ми менше молимося. Ми багато часу проводимо біля телевізора і поступово відходимо від Бога. А потім поновити стосунки з Богом дуже складно. А без Бога ми не зможемо прожити. Без Бога життя стає сумним та похмурим. Я часто спостерігала за людьми, коли вони відходили від Бога, як їхня душа мучилася. Вони мріяли повернути стосунки з Богом, але їм було дуже складно. Вони не могли знайти світ у душі. Ми всі думаємо, наскільки невинні наші спокуси цього світу, але насправді це серйозні речі. І потім люди роками виходять із депресії. Їм доводиться у пості та молитві просити Бога допомогти їм вийти з цього стану. Але нам краще не допускати такого стану.

Просіть Бога, щоб Він давав вам мудрості, як протистояти спокусі. Тримайтеся за Бога, цінуйте час із Богом. Тільки Господь може допомогти вам змінити ваше життя. Почніть від сьогодні більше молитися, читати Біблію. Проводьте час із друзями християнами, менше сидіть біля телевізора та в інтернеті. Насочуйте свою душу позитивними емоціями. І ви побачите, яке може бути радісне життя з Богом. Таку радість, яку дає Бог, вам не зможе дати жодна людина.

«Блаженна людина, що витерпить пробу, бо, бувши випробувана, дістане вінця життя, якого Господь обіцяв тим, хто любить Його.» Якова 1:12

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply