Ви світло світові

У цьому світі ми маємо бути світлом для інших людей. Коли ми серце наповнюємо Словом Божим, тоді ми можемо нести іншим світло. Нам потрібно спостерігати за тим, чим ми наповнюємо наше серце. Скільки зараз негативу ми бачимо. Якщо ми постійно дивимось телевізор, наше серце не наповнюється. Ми приділяємо час інтернету, а не Богові. А потім ми часто думаємо, чому нам так важко. Бо наше серце не наповнилося Богом, Словом Божим. Замість того, щоб посидіти в інтернеті, ми можемо піти поспілкуватися. Ми часто свій час витрачаємо в порожню, а час біжить дуже швидко. Ми можемо вийти на природу і помолитися. Насолодитися природою та покликати з собою друзів.

   Коли ми сповнені позитивом, то люди самі до нас тягнуться. Якщо ми зациклюємося на собі, як нам погано, які ми нещасні, то ми часто залишаємося на самоті. Повірте, ми з вами найщасливіші – ми маємо Бога. Ми маємо надію на Бога. Якщо ви нестимете людям любов, тепло, світло, то люди будуть до вас тягнутися. Дуже багато хто зараз цього не вистачає. А ми можемо нести та показувати своїм життям людям, що з Господом жити чудово.

“Коли ж ходимо в світлі, як Сам Він у світлі, то маємо спільність один із одним, і кров Ісуса Христа, Його Сина, очищує нас від усякого гріха.”. 1 Івана 1:7

   Дуже часто люди спостерігають за іншими людьми, як ті живуть. Тому нам треба намагатися бути світлом цього світу. Щоб інші могли побачити у нас Христа. Намагатися змінити своє життя на краще і не грішити. Стояти у вірі, служити Богові, наповнюватися Словом Божим. Ми часто бігаємо в метушні, часом забуваємо почитати Біблію, провести час із Богом. А Бог чекає нас, щоб ми прийшли до Нього і провели час з Ним.

Нам Бог дав найцінніше – це наше життя. І ми відповідаємо за своє життя, як ми його проведемо і пройдемо свій шлях. Шляхом Божим чи шляхом невіруючого. Господь завжди поруч і Він допоможе нам пройти наш шлях. Найголовніше наповніть свій час Словом Божим. Приділіть час Богові, проведіть свій час із близькими людьми. Відкладіть свої телефони та подивіться навколо, який прекрасний світ. І ви побачите, що вам легше жити. Не зациклюйтесь на собі, є довкола люди, яким теж не легко. І ви можете їм допомогти, показати любов. Несіть світло, показуйте людям своїм життям Христа. Адже Господь стільки для вас зробив, щоб ви могли нести світло та любов Божу.

“ І знову Ісус промовляв до них, кажучи: Я Світло для світу. Хто йде вслід за Мною, не буде ходити у темряві той, але матиме світло життя”.  Від Івана 8:12

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply