Живіть із Богом сьогодні

Господь усіх нас дуже любить. Тільки Господь може допомогти нам пройти наш шлях. Ми часто переживаємо, що буде потім, а треба жити сьогоденням.

 Найголовніше – це залишатися вірними Богу і не озлоблювати свої серця. Бог вас не залишить голодними.

“Я був молодий і постарівся, та не бачив я праведного, щоб опущений був, ні нащадків його, щоб хліба просили. Кожен день виявляє він милість та позичає, і над потомством його благословення.
Псалми 37:25-26

Служіть Богові й любіть Бога, і Він вас не покине. Якщо ми будемо довіряти Богові, то Господь проведе. Ми не повинні турбуватися про майбутнє, Господь давно про вас подбав. Живіть сьогодні та дякуйте Богові, а Господь все інше подбає.

У вашому житті можуть бути випробування, але повірте, що Господь допоможе пройти. Моліться про це. Господь посилає нас на цю землю, щоб ми могли служити й проповідувати Христа. Щоб ми могли служити іншим і прожили життя недаремно. І могли послужити Богові.

Але нас часто відвертають матеріальні цінності. І ми починаємо турбуватися та переживати. Ми починаємо думати про майбутнє, але своїми переживаннями ми не допоможемо, бо все вирішує Бог. Тільки Бог знає наше майбутнє і Він вже дбав про вас.

Ми бачимо, скільки людей проходили випробування, але змогли пройти та вижити ті, хто перебував у Богу. Які змогли довірити своє життя Богові. Тому ми повинні дивитися на Христа. Господь сказав:

“Будьте життям не грошолюбні, задовольняйтеся тим, що маєте. Сам бо сказав: Я тебе не покину, ані не відступлюся від тебе!”
До євреїв 13:5.

Тому нам треба вірити Богу, не дивитись наперед. Ви не знаєте, що попереду для вас приготував Бог. Найголовніше майте щире серце. І намагайтеся жити праведно. І ви побачите, що Господь вас проведе й не покине. Господь вам все дасть. Дякуйте Богові за ваше життя і Божу любов до вас.

“Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою”.
До филип’ян 4:6.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply