Милість Божа у нашому житті

Милість Божа у нашому житті

Ми бачимо милість Божу у нашому житті. Наскільки наш Бог милостивий до нас. Він так полюбив нас, що віддав Свого Сина. Не кожен з нас міг би пожертвувати своїм сином. А Він настільки милостивий до нас, що виявляє любов і турботу в нашому житті.

Коли дивишся, як люди у світі грішать і думаєш: “Як Господь це все терпить?”. А Господь чекає на кожного і виявляє милість кожній людині, і дає спасіння, щоб ніхто не загинув. Милість Божа дає нам втіху, прощення, зцілення, підтримує нас у скорботах. Ми живемо з милості Божої.

«Милосердям Своїм вів народ, якого Ти визволив, Своєю Ти силою ввів у мешкання Своєї святині!». Вихід 15:13

Як часто ми живемо в непослуху Богові, але Господь виявляє милість. Який же Він довготерпеливий. Нам треба навчитися цінувати милість Божу та жити за заповідями Божими.

Як часто нам люди завдають болю, і ми не можемо їх пробачити, а Господь вчить нас виявляти милість до людей. Тому вчитимемося виявляти милість до інших. Якщо ви бачите, що хтось у біді – виявите милосердя. Допоможіть людині, підтримайте її. Ми дуже часто припинили звертати увагу на інших. Але ми діти Божі, і не маємо залишатися байдужими до інших.

Якби ви знали, скільки навколо зараз людей потребують милосердя. Наразі стільки людей, чиє життя зруйноване. І скільки зараз людей опиняються на самоті. Але нам Господь дав співчуття та любов до інших, і ми можемо бути вами милосердними та дбайливими. І допомогти людині, показати їй любов Божу.

Будемо йти з Богом, виявляючи милосердя і співчуття до інших. Тому радійте, що Господь виявив милосердя. Що допоміг у житті піднятися та не бути самотніми. Дякуйте Богові за Його любов до вас. Нехай Господь перебуває у ваших серцях.

«І дав Ти мені щит спасіння Свого, і чинить великим мене Твоя поміч!». 2 Царств 22:36

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply