З Богом ти не самотній

З Богом ти не самотній

З Богом ти просто не можеш бути самотнім. Якби ти знав, наскільки Бог любить тебе. Нас так часто долає самотність, нам здається, що нас ніхто не розуміє і наша душа страждає. Але коли у твоїй душі є Бог, то ти ніколи не будеш самотнім. Часто люди звертаються до психологів чи психотерапевтів, але все одно залишаються самотніми, крім Бога їм допомогти ніхто не може. Тільки Бог може заповнити порожнечу душі.

«Дорогу життя Ти покажеш мені: радість велика з Тобою, завжди блаженство в правиці Твоїй!» Псалом 16:11.

Господь наповнює твоє серце радістю та миром. З Богом у тебе інше життя. З Богом не буває нудно та самотньо. Ми повинні триматися за Бога і бути у Слові Божому. Бог відкриватиме нам Істини через Біблію. Читайте Писання, навчайтеся і зміцнюйте в Слові Божому.

Скільки зараз людей проходять випробування і люди залишаються самотніми зі своїми проблемами. Деякі втрачають коханих людей та переносять біль. Когось покинув чоловік чи дружина, і вони розбиті та зламані. Хтось одинокий у своїй квартирі й в нього немає друзів. Хтось залишений і нікому не потрібний. І людина почувається самотньою. Але тільки Бог може заповнити порожнечу твоєї душі.

А буває у людини все є, і друзі та близькі, а вона у своїй душі самотня. Тому що душа сповнена іншим. Ми часто думаємо, що якщо ми будемо багаті та сповнені не християнські радощів, то це принесе в наше життя радість. Але це не так. Поки людина не придбає у своєму серці Бога, жодна людина і жодні матеріальні цінності не заповнюю порожнечу душі, крім Бога. Буває люди живуть у простоті, але вони мають радість у Богові, і вони щасливі незалежно від обставин. Тільки Бог дає щастя та повноту.

З Богом завжди добре на душі. Господь дає повноту любові. В людині ви не знайдете такої любові, яку Бог дає. Господь дасть вам найкращу роботу. Дасть вам найкращого чоловіка чи дружину. Дасть найкращих друзів. Найголовніше залишайтеся вірними Богові, і любіть Бога всім серцем. Господь вас завжди підтримає, і буде поруч з вами в будь-який момент. Навіть якщо ви залишитеся одні, Він вас не залишить і не зрадить.

І на завершення хочу сказати, не підпускайте зневіри у своє життя, у вас є надія на Бога. Радуйтесь, у вас є Господь і Він завжди поруч із вами. Вставайте і йдіть вперед, і Господь поведе вас Своїм шляхом. І ви побачите любов Божу у вашому житті. Вірте Богові та ваше життя змінитись і ви побачите, як Господь вас благословить. Ви не самотні, у вас є Бог!

«не бійся, з тобою бо Я, і не озирайсь, бо Я Бог твій! Зміцню Я тебе, і тобі поможу, і правицею правди Своєї тебе Я підтримаю.» Ісая 41:10.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply