Господь дав нам новий рік

Господь дав нам новий рік

Господь дав нам новий рік, і все старе вже пішло, тепер буде все нове. Ми всі вступили в новий рік і кожен рік благословення від Бога. Коли ми живемо з Господом, то ми відчуваємо кожен рік благословенням Божим і бачимо, як Бог нас любить. Тому ми повинні йти з Богом радісно і не сумувати. Подивіться, що Бог дав нам життя, і ми можемо жити та дихати.

Тільки з Богом ми можемо будувати своє життя і мати радість у Богові. Не дивіться, що відбувається довкола, а дивіться на Бога. Господь обіцяє нам, що Він не залишить нас. Навіть якщо ви проходите випробування, то ви побачите любов Божу у вашому житті, а так само як все вирівняється у вашому житті. Повірте, все в житті тимчасове, якщо сьогодні ви в матеріальних труднощах – не хвилюйтеся, завтра все зміниться на краще і Господь вас не залишить. Якщо ви самотні – все може змінитися і Господь заповнить вашу порожнечу та самотність. Будьте вірними Богові, і Господь нагородить вас. Шукайте волі Божої у вашому житті, а далі Господь поведе вас Своїм шляхом. Тільки Він може заповнити порожнечу душі та наповнить серце світом.

Тож не хвилюйтеся! Живіть сьогоденням, не згадуйте минуле, воно вже минуло і не повернеться. Не думайте про майбутнє – воно ще не прийшло, все в руках Бога і Господь Сам влаштує ваше життя. Живіть тут і зараз, йдіть за Богом, любіть Бога всім серцем і моліться Богові. І ви побачите, як зміниться ваше життя. Минуле забудеться, майбутнє Господь благословить, а теперішнє буде у радості. Господь вестиме вас по життю, і ви побачите, яким щасливим стане ваше життя. А найголовніше життя наповнитися Богом та світом.

«а ті, хто надію складає на Господа, силу відновлять, крила підіймуть, немов ті орли, будуть бігати і не потомляться, будуть ходити і не помучаться!» Ісая 40:31.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply