Довіра до Бога

Наша довіра народжується у спілкуванні з Богом. Коли ми виливаємо Богу наші тривоги, проблеми, ми набуваємо у Богові спокою та впевненості.

«Мій Бог моя скеля, сховаюсь я в ній, Він щит мій і ріг, Він спасіння мого, Він башта моя та моє пристановище! Спасителю мій, Ти врятуєш мене від насилля!» 2 Царств 22:3.

Я хочу вам засвідчити довіру однієї дівчинки, яка довіряла Богу ні дивлячись, ні на що. Ця дівчинка була з неблагополучної сім’ї, і вона шукала Бога всім серцем. У 13 років вона прийшла до церкви та покаялася. Вона полюбила Бога всім серцем. Вона ходила до недільної школи. Коли вона приходила до церкви, то її серце раділо, там вона знаходила радість і мир у Богові. Але коли вона приходила додому, її серце стискалося від болю, в будинку була холодність і порожнеча. Вона розуміла, що вона потрібна лише Богові. Їй доводилося щодня думати, що їй їсти, але вона не сумувала, вона молилася Богові. І щодня Бог посилав їжу. Бог не залишав, вона довіряла Богу і завжди знала, що Господь її не залишить, що Бог допоможе їй. Попри все це, вона раділа і довіряла Богу. Вона вірила, що настане день і все буде добре. Хоча в неї не було впевненості у завтрашньому дні, оскільки часто не було їжі та одягу було мало. Але вона мала довіру Богові, що Господь її не залишить.

І її довіра до Бога виправдалася. Коли вона підросла, Господь влаштував її життя. Вона вийшла заміж за хорошу віруючого чоловіка, і Господь подарував їй двох дітей. Вона закінчила університет і змогла далі йти та служити Богу. Отже, наша довіра Богу дуже важлива. Господь може будь-коли змінити ваше життя. Якщо ми подивимося на життя цієї дівчинки, то бачимо, що вона не опустила руки. Вона вірила, що все буде гаразд і довіряла Богу. Вона до останнього вірила, що Господь не залишить її та допоможе пройти. І її довіра виправдалася.

Тому брати й сестри будемо довіряти Богові. Наша довіра допоможе нам вистояти та не опустити руки. У нас лише одна надія на Бога. За випробуваннями ви побачите благословення. Найголовніше вірте Богові й довіряйте, що Господь вас не залишить!

«Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою» До филип 4:6.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply