Зберігайте мир в серці

Зберігайте мир в серці

Ми повинні зберігати мир в серці при будь-яких обставинах. У Біблії говориться: «Зоставляю вам мир, мир Свій вам даю! Я даю вам не так, як дає світ. Серце ваше нехай не тривожиться, ані не лякається!”. Від Івана 14:27

Ми можемо приймати Божу волю в нашому житті, тоді наше серце наповнитися миром. Але буває нам так важко зберігати мир в серці, коли у нас важкі обставини на роботі чи вдома. Дуже важко зберегти мир, коли тебе зрадив близька і рідна людина. Ми всі в житті проходимо випробування, але найголовніше підняти свій погляд до Бога. Тільки у Бога ми можемо знайти душевний мир. Ми повинні навчитися приймати волю Божу в нашому житті, і тоді нам буде легше встояти.

Якщо ви втрачаєте в серці мир, присвятіть себе читання Біблії та Господь заспокоїть ваше серце і наповнить миром.

Буває, дивишся, сім’я має достаток, але вони постійно конфліктують, вони не можуть ужитися разом. І навіть багатство їх не рятує, тому, що там немає світу Божого. Тільки Господь може дати цей світ. «І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі.». До филип 4: 7

Тому наш внутрішній стан дуже важливий. Якщо ми ходимо в слухняності Господу, тоді Бог наповнює наше серце миром.

У житті ми бачимо наочний приклад: людина дуже бідна, ледве вистачає грошей на їжу, а вона перебуває у спокої, тому, що вона весь час дякує Богові за все, що Він їй дав. І ця людина довірилась Богові. Або дивишся, жінка втратила чоловіка й одна залишилася з дітьми та думає, хто ж тепер подбає про неї й про дітей. Тепер її надія тільки Бог. Але вона не втрачає мир і спокій, оскілки вона довірилася Богові. Тому якщо ви з Богом вам буде легше вистояти у труднощах. «Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою.». До филип 4: 6

І хочу сказати, що найголовніше моліться, щоб Бог оберігав ваше серце. Зберігайте в серці мир і радість. Якщо вам важко зайдіть у свою кімнату і помоліться і Господь обов’язково вам допоможе. Тільки з Богом ми маємо надію. Моліться, читайте Біблію і тоді ваше серце наповнитися Божому світом. «Над усе, що лише стережеться, серце своє стережи, бо з нього походить життя.» Приповісті 4:23.

Яна К

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply