Будьте як діти

Будьте як діти!

Подивіться на дітей, як вони сприймають світ, як вони вміють радіти. Ми багато чому можемо вчитися у дітей. Радісний світ в душі у дитини дозволяє бачити навколо себе такий же радісний світ.

Якщо ми подивимося на дітей, то побачимо, що діти за своєю природою дуже товариські, відкриті, радісні. Наскільки нам треба навчитися бути товариськими, відкритими й радісними. Вміти прощати та любити. Дивлячись на дітей, ми бачимо, яка у них віра.

Ми дорослі – часто не бачимо того, що відбувається навколо, ми забуваємо Богу дякувати за милість, ми перестаємо радіти. Ми настільки захоплені проблемами, що у нас втрачається віра. Ми навіть не помічаємо, який навколо прекрасний світ, що для нас створив Бог. Ми ображаємося, не можемо когось пробачити, а іноді просто треба підійти та примиритися і на серце стане так тепло. Часто наша гордість заважає нам йти за Богом.

А Господь хоче, щоб ми були залежні від Бога. Тільки Господь бачить нашу безпорадність, і Він може подбати про нас і допомогти нам пройти наш життєвий шлях.

У житті ми всі проходимо випробування, але найголовніше це мати потребу в Бозі.

«Тож не відкидайте відваги своєї, бо має велику нагороду вона».  До Євреїв 10:35.

І найголовніше – це прийти до Бога і повністю залежати від Нього. І тільки Господь може дати вам в житті радість і підтримку, і ви зможете поглянути на світ іншими очима, ви побачите у своєму житті благословення. Тому, що наше уповання тільки Бог!

«…та й сказав: Поправді кажу вам: коли не навернетесь, і не станете, як ті діти, не ввійдете в Царство Небесне!» від Матвія 18: 3.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply