Служіння в церкві

Служіння в церкві

Наше служіння в церкві є благословенням для нас. Ми зростаємо духовно і стаємо ближче до Бога. Тоді у нас є спрага по Господу і нам хочеться служити для інших. Служити Богу – це, перш за все, піклування про своїх домашніх і про нужденних. Ми повинні навчитися втішати, допомагати, піклуватися. В цьому і є служіння Богу. Служіння Богові має відбуватися від щирого серця, тоді воно буде приносити плоди.

Коли ми служимо Богові, то ми стаємо ближче до Бога, і духовне життя зростає. Наше служіння в церкві є важливим, і ми бачимо скільки людей приходять до Бога нашими молитвами, і наше серце радіє. Якщо ви почнете служити хоч в маленькому служінні, то ви побачите благодать Божу, ви побачите яку радість ви приносите людям. Ви самі станете щасливіше і ваша віра зросте. Скільки людей потребують вас, і як не вистачає людей в церкви, які могли б нести служіння. Для вас – це буде благословенням, ви побачите наскільки ваше життя змінитися, як Бог вас благословить. Коли ми служимо, то ми надаємо допомогу тим, хто її потребує. «Бо Син Людський прийшов не на те, щоб служили Йому, але щоб послужити, і душу Свою дати на викуп за багатьох» Євангеліє від св. Марка 10:45

Тому йдіть, служіть, приводьте людей до Бога, допомагайте бідним і стражденним. І Бог вас наповнить радістю і любов’ю. Ваша віра зросте, і життя наповнитися радістю. «Бо ми Його твориво, створені в Христі Ісусі на добрі діла, які Бог наперед приготував, щоб ми в них перебували». Послання св. апостола Павла до Eфесян 2:10.

Інститут християнських лідерів пропонує стипендiї для навчання християнських лiдерiв на рівні вищої теологічної освіти.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply