Спілкування християн

Спілкування християн

Ми створені для спілкування з Богом, а також для спілкування один з одним. Дуже важливе спілкування з віруючими. Ми можемо разом молитися прийти й розповісти свої проблеми, і тебе підтримають.

Нам потрібні друзі християни. Дуже важлива емоційна підтримка, так само і фізична. Ми можемо допомагати один одному і не боятися просити допомоги.

У нашому житті повинні бути наставники, до яких ми можемо прийти в будь-який час і помолитися разом з ними. Бог нас так створив, щоб ми не були самотніми, щоб у нас були друзі.

Коли у нас невіруючі друзі ми не зможемо разом з ними обговорити духовні проблеми, і вони можуть нас відводити від Бога. Тому нам потрібні друзі християни, з якими ми зможемо поговорити про Бога, а невіруючим друзям ми можемо розповідати про Бога. «Не дайте себе звести, товариство лихе псує добрі звичаї!». 1 до Коринтян 15:33.

Зараз для спілкування з віруючими створено багато груп для різного покоління, можна відвідувати, знайомитися, спілкуватися і знаходити друзів.

Коли ми більше часу проводимо з невіруючими, то нам важко встояти в Бога, бо у нас різні інтереси. Ми навіть не помічаємо, як у нас змінюються цінності, і ми поводимося по-іншому – ми втрачаємо духовний зв’язок з Богом.

Тому спостерігайте за своїм суспільством, намагайтеся знаходити віруючих друзів, разом вивчайте Біблію. Не дивіться на людей, а дивіться на Бога. Приймайте людей такі, як вони є. Якщо навіть людина вас поранила, помоліться за неї. Ви не знаєте, що у неї сьогодні відбулося. Подивіться за собою, а ви всіх приймаєте з любов’ю? Будьте до людей поблажливі, проявляйте любов Божу, і Бог буде посилати вам хороших друзів.

«Правдивий друг любить за всякого часу, в недолі ж він робиться братом». Приповісті 17.

«Улюблені, любім один одного, бо від Бога любов, і кожен, хто любить, родився від Бога та відає Бога!» 1 Івана 4:7.

Яна К.

Отримайте безкоштовне якiсне християнське навчання.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply