Бог допоможе пройти нам наші випробування

Бог допоможе пройти нам наші випробування

Важкі часи бувають у кожного. Нам потрібно навчитися з ними справлятися. І найголовніше потрібно продовжувати вірити Богу. Господь проведе вас і допоможе вам пройти.

Якщо ми заглянемо в кожну сім’ю, то побачимо, що кожен, через щось проходить. Дивишся, у матусі народилася дитина інвалід, але матуся не сумує, у неї світяться очі, вона з такою любов’ю ставиться до дитинки. Або глянеш, жінка одна залишилася з дітьми без чоловіка. Коли дивишся, на неї й бачиш, що вона піднялася і пішла далі і її очі вже світяться від щастя. І таких історій мільйони. Нам найголовніше треба просити Бога, щоб Він допоміг пройти. І наша надія тільки Бог.

Проходячи випробування, наша душа очищується, і ми стаємо чистішими. У нас зміцнюється віра. Якщо вам важко в житті, то знайдіть людину, якій теж важко – підбадьорте її, і ви побачите ви станете щасливіше. Приносьте людям радість і любов, покажіть їм любов Бога. Для цього ми на цій землі, щоб виконати волю Божу. Несіть любов Христа і ведіть людей до Бога.

І на завершення, хочу сказати: моліться, ніколи не сумуйте, радійте, вставайте і йдіть далі. Велика кількість людей потребують вас. Показуйте людям любов Божу і Бог вам допоможе.

«А Він знає дорогу, яка при мені, хай би випробував Він мене, мов те золото, вийду!» Йов 23:10.

«Блаженна людина, що витерпить пробу, бо, бувши випробувана, дістане вінця життя, якого Господь обіцяв тим, хто любить Його». Якова 1:12.

Яна К.

Інститут християнських лідерів

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply