Майте страх Божий

Страх Господній є шануванням і благоговінням перед Всемогутнім Богом. Ми повинні розуміти, що Бог Всемогутній і люблячий Батько, і шанувати Його волю. Бог для нас хоче найкраще, і ми повинні розуміти, що страх Господній відводить нас від зла, в Приповістях 16:6 написано:

«Провина викуплюється через милість та правду, і страх Господній відводить від злого».

 І ми бачимо в книзі Дій, як Ананія та Сапфіра збрехали Святому Духу і впали мертво, і великий страх напав на всю церкву. І тоді в церкві з’явилися великі чудеса апостолів і дуже багато людей урятувалося. І ми бачимо, що коли церква ходила в страху Господньому, то відбувалися великі чудеса. Коли церква перебуває в Бозі, то не хочеш іти грішити. Ми розуміємо, що засмучуємо Бога, і що в житті ми за все дамо звіт перед Богом. І що людина посіє у своє життя те й пожне. Бог хоче, щоб ми Його слухалися і виконували Його заповіді для нашого повчання. Божі заповіді дані нам для захисту та сприяння людському щастю.

«О, коли б їхнє серце було їм на те, щоб боялись Мене й пильнували всіх Моїх заповідей по всі дні, щоб було добре їм та синам їхнім навіки!» Повторення Закону 5:29

 Бог люблячий Батько і Він для нас хоче найкращого. Він завжди дає людині вибір. Просто ми повинні радити з Богом і робити правильний вибір.

 Якщо ти слухаєшся Бога і маєш страх Божий, то Господь тебе обов’язково винагородить у цьому житті та в майбутньому.

«Заплата покори і страху Господнього, — це багатство, і слава, й життя». Приповісті 22:4

Навіть віра приходить, коли ми маємо страх Божий. Нам не треба кричати, що ми маємо вірити. У нас і так буде у серці віра. Якщо ти ходиш перед Богом свято, то в тебе буде впевненість у Богові, що Господь все найкращим способом вирішить. Коли ти ходиш у страху Божому, то тобі нема чого боятися ти знаєш, що з тобою Бог. Але коли люди втрачають страх Божий, починають грішити чи жити, як їм хочеться, ось тоді відходить віра і з’являється недовіра до Бога.

 Тож матимемо страх Божий і любов до Бога. На Божій любові ґрунтується все Писання. Якщо людина має в серці Бога, то матиме любов до рідних, до дружини чи чоловіка, до людей. Якщо ви будете любити Бога і виконувати Його заповіді, то у вас з’явиться і страх Господній, і віра, і радість.

«Підсумок усього почутого: Бога бійся, й чини Його заповіді, бо належить це кожній людині! Бо Бог приведе кожну справу на суд, і все потаємне, — чи добре воно, чи лихе!» Еклесіятам 12:13-14

Отримайте безкоштовне якiсне навчання