Як налагодити стосунки із Богом

Наші стосунки з Богом є у нашому житті найголовнішими. Якщо у вас налагоджені стосунки з Богом, то й у всіх сферах життя у вас буде лад. У нашому житті буває, що людина може охолонувати до Бога. Але цього допускати не можна, якщо ми допускаємо в нашому житті охолодження до Бога, тоді наше життя змінюється на гірше. Ми втрачаємо благословення, і стосунки з Богом, і потім поступово людина засмучується. Вже нічого не хочеться ні молитися, ні читати Біблію, ні ходити до церкви. І поступово людина йде від Бога. Але Господь любить усіх людей, і Він не хоче, щоби хтось загинув. Ми для Нього дуже дорогі.

«Нехай буде Господь, Бог наш, з нами, як був Він із нашими батьками, нехай Він не опустить нас, нехай Він не покине нас» 1 Царств 8:57

 Зрозумійте, що таку любов, як Бог ви не знайдете в цьому світі і тільки Бог може дати вам мир і радість у серці. Якщо ваші стосунки з Богом охололи, попросіть Бога, щоб Він вам допоміг повернути ці стосунки. Щоб ваше серце сповнилося любов’ю до Бога. Ви побачите, що якщо ваше серце буде зайняте Богом, то у вашому житті прийдуть зміни. Вам Бог дасть друзів, сім’ю, роботу. Дуже важливо мати в житті добрих друзів, які будуть поряд з вами у будь-якій ситуації. Які вас не залишать та зможуть за вас молитися. Коли в моєму житті були труднощі, я втратила чоловіка, то моя подруга приїхала до мене і молилася за мене, готувала їсти, весь час перебувала біля мене і втішала мене. Бог їй давав у серці таке співчуття. Так само Бог дає нам сім’ю, чоловіка чи дружину, і якщо ти перебуваєш у Богові, то Господь благословляє твою сім’ю. Зараз дуже багато сімей руйнується, але тільки якщо ти з Богом, то Бог збереже твою сім’ю. І які б труднощі не були, то допоможе пройти. Коли мій чоловік захворів і був лежачий, то він був упевнений, що я його не кину і до кінця доглядатиму, оскільки ми були з Богом, і Господь давав сили все перенести. Коли ти перебуваєш з Богом, Господь благословляє вашу сім’ю і тебе не відвідують думки залишити свою дружину або чоловіка. Ти розумієш, що тобі дав Бог ці стосунки. Ти молитимешся і проситимеш Бога, щоб Він тобі давав любов до чоловіка або до дружини. І ви будуватимете свої стосунки з Богом.

 Також я бачила, як Господь благословляє людей роботою. Коли людина не може знайти роботу і опускаються руки, переживає, чим годувати сім’ю і що робити далі. І Господь посилає тобі таку роботу, на яку ти не чекав. Все у цьому житті від Бога. Ви тільки навчитеся дякувати. Бог бачить у нашому житті все до дрібниць, я в цьому переконалася. Мені до зарплати не вистачало грошей і треба було купити шампунь та гель для душу. І коли я йшла вулицею я просто звернулася до Бога, «Господь ти бачиш, що я не маю грошей на це». І наступного дня жінка невіруюча, яку я бачу вдруге, дає мені гроші, і каже «Я хочу тобі допомогти», я її не знала близько, вона мене теж. І просто дає мені гроші. Я коли йшла вулицею, то дякувала Богові. Я просто побачила, як Бог може діяти через людей, навіть яких ви не знаєте. Так мені вистачило не лише на шампунь та гель для душу, а ще я змогла поділитися з іншими. Бог дав більше, ніж я очікувала. Я завжди розуміла, що Господь є наш забезпечувач. Мені навіть не треба було комусь щось казати, Бог все бачив і сам посилав. Тепер ви розумієте, що все від Бога і Він може дати вам роботу і може дати вам фінанси, поки у вас немає роботи.

 Тому зрозумійте, що у вашому житті Господь на першому місці та налагоджуйте стосунки з Богом. А про все інше Бог подбає. Проявляйте любов до людей, майте співчуття, зберігайте стосунки в сім’ї і будьте вірні один одному. Дякуйте Богу за ваше життя, і Господь обов’язково вам допоможе, навіть якщо ви проходитимете труднощі Бог вас не залишить.

«Коли праведні кличуть, то їх чує Господь, і з усіх утисків їхніх визволює їх. Господь зламаносердим близький, і впокорених духом спасає». Псалтирь 34:18-19 Як налагодити стосунки із Богом.

Яна

Отримайте безкоштовне якiсне навчання