Любов до Бога проявляється у наших вчинках

Дуже часто люди приходять до церкви, а до Бога не хочуть йти. Їм подобається атмосфера в церкві, спілкування з людьми. Але у своєму житті вони нічого міняти не хочуть. І потім скаржаться, що їх Бог не чує, не допомагає. А як Бог допоможе, якщо людина не хоче нічого робити. Вони не знаходять у серці мир і в душі тягар, немає спокою. А все тому, що вони не мають у серці Бога.

    Неможливо людині жити у гріху та бути спокійним. Ми повинні також докласти зусиль для того, щоб змінити своє життя. Залишити гріх і піти за Христом, і набути спокою. Прийти до Бога і покаятися у своїх гріхах, і попросити Бога, щоб Він допоміг позбутися гріха.

    Ми думаємо, що ми будемо жити та робити в житті погане, і нам усе сходитиме з рук, але це не так. Рано чи пізно за все треба буде дати звіт перед Богом, за кожен наш вчинок. Господь проводить кожного своєю дорогою, і часто Бог посилає нам випробування для того, щоб нас наставити на правдивий шлях. І ми думаємо, що можемо вимагати від Бога доброго та щасливого життя, а самі для цього нічого не зробили

«Не обманюйтеся, Бог осміяний бути не може. Бо що тільки чоловік посіє, те саме і пожне!» Послання до Галатів 6:7 

   Так що якщо ви щось робите погане, то подумайте про рідних, які знаходяться поряд з вами. Ми своїми вчинками можемо заподіяти біль іншим людям. Тому моліться, щоб Бог допоміг вам змінитись. І тоді ваше життя зміниться на краще, і ви знайдете спокій у душі.

 «Відступися від злого і добре чини, миру шукай і женися за ним!» Псалми 34:14

Отримайте безкоштовне якiсне навчання