Віддай Богу найкраще

Ми всі з вами любимо Бога і намагаємось присвятити себе Господу. Коли у нас з’являються діти, ми намагаємося дати їм найкраще. А ви помічали, як ви поводитеся до Бога? Чи ставите ви Бога на перше місце? Бог у всіх нас має бути на першому місці. Для цього нам потрібно посвятити свій час Господу. Ми по 5 годин просиджуємо в інтернеті і навіть не помічаємо скільки часу йде безглуздо. А цей найкращий час ми можемо присвятити Богові. Коли служителя просять допомогти в церкві, ми не маємо часу, хоча ми можемо послужити для Господа і віддати свій час Богові.

    Коли ми отримуємо зарплату, то ми думаємо, як розподілити на наші потреби, а гроші, які ми хочемо віддати Богові – про це ми думаємо в останню чергу. Так ми показуємо, що Бог у нас не в пріоритеті. А в Біблії написано, що десяту частину треба віддати Богові.

«А всяка десятина з землі, з насіння землі, з плоду дерева, — Господеві воно, святощі для Господа!» Левіт 27:30

  Адже Бог заради нас віддав Свого Сина – найдорожче, а ми не хочемо присвятити наш час Господу і наші фінанси.

    Навчаючись у біблійному інституті, ви також присвячуєте свій час Богові. Ви тим самим служите Богу, і надалі ви можете служити людям. Отже, пізнайте Бога і віддавайте Господу найкраще. І ви побачите, наскільки легко вам буде йти життям. Господь буде проводити вас та оберігати. У вас зміцнюватиметься віра, і в серці буде любов.

«І прийдуть на тебе всі оці благословення, і досягнуть тебе, коли ти слухатимешся голосу Господа, Бога свого». Повторення Закону 28:2

 

Отримайте безкоштовне  навчання