Розчарування у нашому житті

Ми часто будуємо плани, але в житті все відбувається по-іншому. А все тому, що ми не шукаємо Божої волі. Тільки Господь знає, що нам краще. І коли в нас щось не виходить, ми розчаровуємося. Але Господь бачить наперед, що нам буде краще. Ми часто дивимося на інших, на те, чого вони досягли, або у них все у житті складається. Але для того, щоб їм досягти цього, їм довелося багато працювати, багато вкладати. Для того, щоб багато працювати потрібно побороти свою лінь, тому що вона присутня у всіх. І ще впливає те саме розчарування. Коли людина сумує і до нього підступає лінь, йому нічого не хочеться, у нього немає енергії що-небудь робити. Але коли ти молишся, і ти перебуваєш в Богу, то все, що відбувається у твоєму житті, ти не сприймаєш так болісно. Ти знаєш, що ти під захистом Божим.

«Душа наша надію складає на Господа, — Він наша поміч і щит наш;» Псалтир 33:20

   Господь часто проводить нас через якісь труднощі для того, щоб ми навчилися долати їх. А розчарування у нашому житті це поштовх для чогось нового. Коли людина бачить своє безсилля, тоді вона дає діяти у своєму житті Богові.

   Тому коли ви проходите труднощі, то не поспішайте розчаровуватися, краще шукайте в цьому волю Божу. Намагайтеся радіти дрібницям, подивіться навколо, що Господь зробив для вас і подякуйте Богові. Найголовніше, що у вас є Бог. І тільки Бог може наповнити ваше серце радістю та любов’ю.

«Майте, брати мої, повну радість, коли впадаєте в усілякі випробовування, знаючи, що досвідчення вашої віри дає терпеливість» Послання Якова 1:2-3

Отримайте безкоштовне навчання