Жити з Богом легко

Як часто ми самі собі створюємо труднощі у житті? Я часто чую, як люди кажуть, що життя важке, що голова забита проблемами. І ми часто не помічаємо, що просто не вміємо довіряти Богу. Ми всі носимо в голові свої проблеми, а можемо прийти до Бога помолитися і відпустити їх. Адже у нас є Бог, який може допомогти. Ми ж знаємо Бога, ми не живемо як невіруючі. Адже їм набагато важче жити, вони часто кажуть, що не мають надії, у них у серці порожнеча. Тому що вони бачать життя лише тут на землі. Адже вони не розуміють, що тут життя тимчасове, а там життя вічне. Слава Богу, нам Бог дав розуміння цього життя.

«Хто бо знаходить мене, той знаходить життя, і одержує милість від Господа.» Приповісті 8:35

    Коли в твоєму серці є Бог, то ти розумієш, що ти можеш довірити Йому свої проблеми, і бути спокійним, що Він вирішить їх якнайкраще. Навіть якщо ми проходимо випробування, то нам треба їх пройти. Господь припускає, що нам просто потрібно щось змінити у своєму житті, щоб далі йти за Богом. А ми часто навантажуємо себе проблемами і через це не можемо бути щасливими. А минає час і дивишся – проблеми немає, Бог все вирішив. З Богом ми можемо жити легко, і Господь Сам керуватиме нашим життям.

    Ви тільки подивіться навколо себе, яку Бог створив природу, скільки людей добрих, ми можемо ходити, бачити, дякувати Богові. А ми просто самі себе заганяємо у смуток, тугу. Наше серце більше зайняте не духовними речами, а проблемами. Але ми тут для того, щоб служити Богу та допомагати іншим людям. Як ми можемо допомогти іншим, якщо ми будемо нещасними? Їм і так вистачає у цьому світі смутку. Але коли вони вас побачать щасливими, радісними, які люблять Бога, люблять свою сім’ю, ви побачите, що люди самі захочуть дізнатися у вас про Бога. Вони побачать, наскільки ви щасливі з Богом. Тож радійте, довіряйте більше Богові, живіть легко, з вами Бог.

«Господь, Бог твій, серед тебе, — Велет спасе! Він у радості буде втішатись тобою, обновить любов Свою, зо співом втішатися буде тобою!» Софонія 3:17.

Яна К

Отримайте безкоштовне навчання