Давид та Голіаф

Багато хто читав історію в Біблії про Давида та Голіафа.

Давид був простим пастухом, а Голіаф був велетнем. І ось цей простий пастух зміг перемогти велетня. Все тому, що Бог був з ним. Так і в житті, якщо ваше серце заповнене Богом і ви довіряєте Богу, як Давид, то не дивлячись ні на що ви зможете подолати випробування, тому що Господь допомагатиме вам. Ви можете не мати роботу, не мати житла, не мати статусу в суспільстві, бути простою людиною, але якщо у вашому серці Бог і ви довіряєте Йому своє життя, то маєте все. Ви знаєте, що Давид надалі став царем, Бог його підніс. Так і в нашому житті: сьогодні ти можеш нічого не мати, а завтра Бог тебе підніме.

Бог нас проводить через усілякі випробування для того, щоб зміцнити нашу віру і щоб ми стали духовно міцними. Щоб стати духовно міцними, нам потрібно довіритися Богу, і не боятися труднощів. Не боятися йти вперед, навчатися, працювати, створювати сім’ю. У нас дуже багато страхів ми часто забуваємо, що з нами Бог. Невже ви думаєте, Він залишить вас?

« не бійся, з тобою бо Я, і не озирайсь, бо Я Бог твій! Зміцню Я тебе, і тобі поможу, і правицею правди Своєї тебе Я підтримаю». Ісая 41:10

Для Бога ми дуже цінні і Він дбає про нас. Це нам треба навчитися довіряти більше Богу, і якщо навіть Господь допускає у нашому житті труднощі, то нам треба їх пройти, щоб потім ми змогли змінити своє життя на краще і зрости духовно.

    Тому не думай так про себе: «те я не зможу, у мене не вийде, що я не такий як інші». Давид був простим юнаком і подивіться, як Господь підняв його. Повірте, у цьому житті все залежить від Бога, якщо Господь захоче підняти вас, то Він дасть вам людей, фінанси, роботу, чоловіка, дружину, дітей. Для нас найголовніше залишитися вірними Богу і не звернути з шляху. У наш час нам треба просити Бога, щоб Він дав сили нам встояти. Всіма силами тримайтеся за Бога.

Просіть Бога, щоб Він дав вам сили встояти. У цьому світі дуже багато спокус: люди перестають молитися, читати Біблію і поступово відходять від Бога, а потім руйнуються сім’ї, люди впадають у депресію. Тому головне у цьому житті Бог, а решту Господь вам дасть. Отже, йдіть за Богом, довіряйте Йому, і не бійтеся Господь вас проведе.

« Чи ж не наказав Я тобі: будь сильний та відважний? Не бійся й не лякайся, бо з тобою Господь, Бог твій, у всьому, де ти будеш ходити“». Ісус Навин 1:9

Отримайте безкоштовне навчання