Відносини до ближнього

   “…А друга однакова з нею: „Люби свого ближнього, як самого себе”. Євангеліє від Матвія 22:39

Господь дає нам заповідь, щоб ми любили своїх ближніх. А нам настільки буває складно порозумітися з нашими ближніми. Найчастіше ми маємо труднощі з нашими близькими. Дуже легко спілкуватися з людьми на відстані, але саме випробування приходять від близьких нам людей. Але Господь навчає нас ставитися до людей з любов’ю. Якщо вам важко ставитися з любов’ю до людей, то моліться, щоб Бог давав вам любляче серце.

   Нам так часто не вистачає сил любити людину, буває людина стільки болю нам завдає. І в нас у серці з’являється образа, ми не можемо пробачити людині. Але тільки уявіть, що Господь пішов на хрест і помер за нас, а скільки людей завдали йому болю. Але Він усіх пробачив і виявив таке кохання, щоб ми з вами змогли врятуватися. Хоча б намагайтеся налагодити стосунки з близькими, виявляйте терпіння. Ми всі з вами не є ідеальними, у нас у всіх є свої недоліки. І найголовніше просіть, щоб Господь прибирав образи з вашого серця. Образа руйнує не тільки ваше здоров’я, але вона може зруйнувати ваше життя. Скільки лікарів зараз стверджують, що багато хвороб можна було б запобігти, якби людина позбулася б образи. Наше тіло це храм Божий, і часто ми самі завдаємо собі шкоди тим, що руйнуємо своє тіло образами, поганими звичками.

“ Хіба ви не знаєте, що ваше тіло то храм Духа Святого, що живе Він у вас, якого від Бога ви маєте, і ви не свої?  Бо дорого куплені ви. Отож прославляйте Бога в тілі своєму та в дусі своєму, що Божі вони!”. 1 Коринтянам 6:19-20

    Тож намагайтеся більше прощати, любити, радіти, наповнювати своє життя Божим Словом. Між іншим Біблія найкращий лікар для душі та тіла. Коли людина читає Біблію, вона наповнюється Словом Божим, і в його серці приходить мир і довіра Богу. І людина менше переживає, бо знає, що Господь потурбується про все. І серце наповнюється радістю і ти знаєш, що все земне, що минає. І найголовніше триматися за Бога і не втратити спасіння. І тоді хочеться і прощати і любити, тому що ти знаєш у тебе є найголовніше у житті – це Бог.

Серце радісне добре лікує, а пригноблений дух сушить кості.” Приповісті 17:22

Отримайте безкоштовне навчання