Христос помер, щоб ми жили

Нам усім треба навчитися бути вдячними та радісними. Ісус Христос пішов на хрест заради нас, щоб ми могли жити та радіти. А ми сумуємо та сумуємо. А у нас є найдорожче – Господь. Бог дав нам життя, щоб ми могли тут жити, служити Богу, виконувати волю Божу. Але ще ми маємо тут дуже багато переваг: ми можемо виходити заміж, народжувати дітей, купувати все необхідне, вчитися. Головне те, як ми збудуємо своє життя тут. Якщо ми з Богом, тоді наше життя буде благословенним, але якщо ми без Бога нам доведеться важко. Тому що без Бога щастя тимчасове і проходить. Але коли людина з Богом, то в неї життя інше, воно сповнене любов’ю Божою.

     У віруючої людини є надія. Ти знаєш, що у будь-якій ситуації Бог не залишить і Він дасть тобі вихід. З Богом у серці спокій та радість. Ти знаєш, що в тебе є Бог, і ти не один. Ти завжди можеш прийти до Бога і все Йому розповісти. Скільки зараз одиноких людей, які навіть не можуть поділитись своїми проблемами. Їм настільки важко, що вони шукають щастя в алкоголі, наркотиках, але тільки в Бозі можна знайти щастя. Добре, коли є друзі, але інколи друзі не можуть тебе підтримати. І тільки Бог будь-якої хвилини може тебе підтримати і допомогти тобі. Знаєте, коли Ісус йшов на хрест, як Йому було важко, але Він ішов заради нас, щоб потім ми з вами могли мати життя.

“І, трохи далі пройшовши, упав Він долілиць, та молився й благав: „Отче Мій, коли можна, нехай обмине ця чаша Мене. Та проте, — не як Я хочу, а як Ти“. Матвія 26:39

    Тож будемо вдячними Богові за все, що Він для нас зробив. І знайте, у вас є Бог, ви можете завжди прийти до Бога і розповісти Йому все. Якщо ви бачите поряд людей, яким потрібна допомога, допоможіть їм знайти Бога. Ми живемо на землі, щоб виконати волю Божу. І коли ми виконуємо волю Божу, то наше серце сповнюється радістю та любов’ю до інших людей.

“Промовив до неї Ісус: „Я воскресіння й життя. Хто вірує в мене, — хоч і вмре, буде жити. І кожен, хто живе та хто вірує в Мене, — повіки не вмре. Чи ти віруєш в це?“ Іоанна 11:25-26

Отримайте безкоштовне якiсне навчання