Не сміливістю, а вірою ми проходимо випробування

Ми часто боїмося і думаємо, що нам потрібно сміливість, щоб пройти випробування. Але насправді нам потрібна віра, яка виробляє сміливість у нас. Якщо ми згадаємо, то Петро йшов водою і йому теж було страшно, але Він повірив Ісусові.

« А Він відказав йому: Іди. І, вилізши з човна, Петро став іти по воді, і пішов до Ісуса. Але, бачачи велику бурю, злякався, і зачав потопати, і скричав: Рятуй мене, Господи!… І зараз Ісус простяг руку й схопив його, і каже до нього: Маловірний, чого усумнився?» Матвія 14:29-31.

Наша віра дуже важлива у житті, якщо ми довіряємо Богу своє життя, тоді ми проходимо наші випробування. І в нас виробляється сміливість.

     Бог усім нам допомагає набувати віри. І тоді в Бозі ми стаємо сильними. Нам усім треба навчитися не боятися, а довіряти Богові. Ми всі можемо в житті відчувати страх. Але Господь прийшов у наше життя, щоб допомогти нам стати сміливими у Богові. Скільки людей проходили випробування у житті і думали, що в них нічого не вийде.

Я знаю одну жінку, яка свідчила про своє життя. Коли їй було 7 років, вона не вміла читати і писати. І коли вчителька попросила її написати щось у школі, вона не змогла, і тоді вчителька вдарила її по обличчю. Вона прийшла додому і попросила маму забрати її зі школи, і мама забрала її зі школи. Потім мама почала з нею займатися і дала їй віру в Бога. Вона повірила Богові і виявила сміливість у своєму житті. Нині ця жінка стала доктором наук. І вона допомагає іншим дівчатам піднятися та повірити Богу.

    Тому якщо ви зламані і думаєте, що ви не зможете нічого. То повірте, що в Бозі ви все зможете. І Бог дасть вам сміливість, щоб ви могли пройти свої випробування і стати сильними. І знайте, наша сміливість лише у Бозі.

«А Господь, Він Той, що піде перед тобою, — не опустить тебе й не покине тебе, — не бійся й не лякайся». Повторення Закону 31:8.

Отримайте безкоштовне якiсне навчання