Господь нас тримає у своїй руці

 Зараз дуже багато хто живе в страху. І нам дуже важко подолати страх. Зараз триває війна, і ми живемо у тривожності, що буде завтра, що ми їстимемо, чи буде в нас опалення. Багато хто не може зустрітися зі своєю родиною. Хоч ми намагаємося зберігати спокій, але дуже важко зберігати світ у серці. Але ми знаємо лише одне, що якщо з нами Бог, Він нас проведе. Коли вас долає страх, моліться і волайте до Бога. І Господь визволить вас від страху і пошле вам спокій.

не бійся, з тобою бо Я, і не озирайсь, бо Я Бог твій! Зміцню Я тебе, і тобі поможу, і правицею правди Своєї тебе Я підтримаю.Ісая 41:10

     Ми маємо страх перед майбутнім, що буде завтра. Багато хто залишив свої будинки і поїхав до інших країн, і вони не знають, як їм бути далі. І їх теж долає страх. Але тільки Бог їм допомагає та дає сили вистояти. Тільки Божа любов допоможе нам все пройти.

     Тому ми можемо з вами перебувати у Богі, у спілкуванні з віруючими людьми, у молитві. Просіть Бога, щоб Він давав вам сили вистояти. Щоб Господь наповнював ваше серце миром та любов’ю. Тільки з Богом може бути радість у серці. Не сумуйте, підтримуйте інших, більше спілкуйтеся. І найголовніше тримайтеся за Бога, тільки так ви пройдете випробування у своєму житті.

Зоставляю вам мир, мир Свій вам даю! Я даю вам не так, як дає світ. Серце ваше нехай не тривожиться, ані не лякається!” від Івана 14:27.

Отримайте безкоштовне якiсне навчання