Приймаємо благословення Божі

Ми бачимо в нашому житті якісь благословення. Наскільки Бог полюбив нас, що так піклується про нас. Ми повинні бути вдячні Богові за все, що Господь нам посилає. Якби не Бог, то де б ми зараз були б, яке б у нас було життя?

  Часто людям дуже складно приймати благословення, для них це здається якимось приниженням. Але ми маємо навчитися і приймати, і давати. У нашому житті надходять благословення від Бога, Сам Господь дає нам через людей. Господь спонукає серця людей, щоб вони могли вам допомогти.

   У зв’язку з нашою ситуацією зараз люди стали допомагати іншим: дають їжу, одяг, житло. І ми можемо приймати ці благословення від Бога. Господь потурбувався про вас, щоб ви не були голодними і були в теплі. Це Господь діє через людей.

“ Тому, Господи, не увязни милосердя Свого від мене, а милість та правда Твоя нехай завжди мене стережуть,” Псалом 40:11

  Багато хто говорив, що зазнає приниження, коли їм допомагають. Але повірте, Господь нас через ці обставини упокорює. Ми почали розуміти, що не варто триматися за матеріальне. Найголовніше, що у нас є Бог! У нашому Інституті Християнських Лідерів брати також служать, щоб ви могли безкоштовно навчатися. Вони хочуть послужити вам, щоб ви могли більше пізнати Бога, а потім піти і допомогти іншим. Так Бог спонукає людей служити іншим і ми можемо ділитися цими благословеннями, які Бог дає нам. Настане час, коли ви зможете служити іншим.

 Тож будемо приймати допомогу від інших із радістю та любов’ю. І дякувати Богові, що Він вас благословляє. Коли ви дякуватимете за те мале, що Господь дає, то побачите які благословення прийдуть у ваше життя. Цінуйте те, що вам дає Бог.

“Та ще більшу благодать дає, через що й промовляє: Бог противиться гордим, а смиренним дає благодать.” Послання Якова 4:6

Отримайте безкоштовне навчання