Тільки з Богом може бути порядок

 У нашому серці дуже часто буває занепокоєння, тому що в нашому житті немає порядку. Коли в нашому житті немає місця для Бога, то в нашому серці живе занепокоєння і безладдя. Безлад може бути в будь-якій сфері нашого життя: в роботі, вдома, в особистому житті. Як часто ми бачимо, що коли серце людини поглинає депресія, можна помітити, як людині все ставати байдуже. Людина перестає прибиратися вдома, на роботі їй складно, в особистому житті нічого не складається, з друзями стосунків немає.

“Бо Бог не є Богом безладу, але миру. Як по всіх Церквах у святих,” 1 Коринтянам 14:33

 І тоді нам треба наближатися до Бога і молитися, щоб Господь допоміг навести нам лад у нашому житті.

 Коли Господь керуватиме вашим життям, то ви побачите, як у вашому житті все зміниться. Ви почнете ставитись з любов’ю до людей, і у вас з’являтимуться друзі. Вам захочеться навести лад у будинку. У сім’ї у вас з’являтимуться хороші стосунки, вам захочеться вчитися та виконувати всі завдання. У вас з’явиться бажання більше читати Біблію і вивчати Писання щодня.

  І найголовніше у вашому серці з’явитися любов до Бога та людей. Тому будемо йти за Богом, молитись і просити Бога, щоб Він допоміг навести порядок нам у житті. І тоді вам стане набагато легше жити і ваше життя сповниться радістю. Знайте, Бог вас дуже любить.

“Бо не дав нам Бог духа страху, але сили, і любови, і здорового розуму”. 2 Тимофію 1:7

Отримайте безкоштовне навчання