Тільки Бог прибирає залежність

Скільки людей залежні, і не можуть позбутися своїх залежностей. Наша надія тільки на Бога, і лише Бог може звільнити людину. Дуже важко дивитись на людей, які перебувають у залежностях. Вони втрачають радість, любов до Бога, їхнє життя стає нестерпним. У нас можуть бути різні залежності (від інтернету, телевізора, грошей, алкоголю, наркотиків чи куріння). Але ми знаємо, що лише Бог може нам допомогти. Часто молоді люди не розуміють, що варто спробувати випити або покурити, і ти вже входиш у залежність. Дуже часто у нашому житті на нас впливають погані компанії. З ким поведешся того і наберешся. Ми повинні зберігати себе у чистоті.

“Не дайте себе звести, товариство лихе псує добрі звичаї!”. 1 коринтянам 15:33

  Я бачила, як у однієї дівчинки мама сильно випивала і не могла позбутися алкоголю. Боляче було дивитись, як мучилася мама і ця дівчинка. Бог врятував цю дівчинку, вона пізнала Бога, і коли виросла, то її життя з Богом було благословенне. А мама, на жаль, померла від алкоголю. І так дуже багато людей йдуть із життя молодими, від різних залежностей.

  Ще одна жінка прийшла до Бога, а потім відійшла від Бога, і почала курити і пити. Вона не могла позбутися, і її дуже мучила совість. Потім вона повернулася до Бога. Але казала, що якби їй раніше сказали, що так важко буде потім звільнитися від цього. Вона дуже страждала, вона втратила радість у Богові та спокій у душі. Вона мріяла мати Божу любов, але вона не могла, її душа страждала. Як же нам треба зберігати любов Божу, бо Господь нас врятував, і ми Його діти. Коли людина відходить від Бога, то вона зазнає сильного болю, і їй дуже важко потім відновитися. І скільки людей кажуть, що у світі вони не знайшли радості, бо радість може бути лише з Богом.

 Тому тримайтеся за Бога, моліться, вивчайте Біблію. У нас є Інститут Християнських Лідерів, і ви можете більше дізнатися про Бога. Тільки в Бозі ви знайдете радість і мир. Нам треба дякувати Богові за наше життя, адже Господь дарував нам життя. І ми не можемо її витрачати на гуляння. Краще проводити час з Богом і з віруючими друзями. Уникати спокус і просити Бога, щоб Він вам допоміг протистояти. Щоб надалі ви могли жити та радіти. Бог вас створив настільки унікальними і красивими, а також кожному дарував свої таланти. Господь вас так любить, що віддав своє життя, щоб ви могли жити і радіти. Цінуйте, що ви маєте!

“Бо з’явилася Божа благодать, що спасає всіх людей, і навчає нас, щоб ми, відцуравшись безбожности та світських пожадливостей, жили
помірковано та праведно, і побожно в теперішнім віці”. Титу 2:11-12